Pensiunea Clasic - Politica de confidentialitate

Politica de confidentialitate

SC MONTEXPERT GROUP ARG S.R.L. în calitate de proprietar si administrator al site-ului www.pensiunea-clasic.ro, respectă caracterul privat şi securitatea prelucrării datelor cu caracter personal ale fiecarei persoane care vizitează acest site şi se obligă să protejeze datele şi informaţiile personale ale acestora.

Datele primite de la dvs  sunt administrate in conformitate cu dispozitiile legale in vigoare privind protectia datelor cu caracter  personal si difuzarea datelor de interes public, in conformitate cu prevederile Legii 677/ 2001 si a Regulamentului (UE) 2016/679 .

Colectarea de date cu caracter personal

Prin completarea formularului de contact  pe site-ul www.pensiunea-clasic.ro, va exprimati acordul expres si neechivoc ca datele furnizate de dvs. in mod liber sa fie prelucrate  de catre S.C. MONTEXPERT GROUP ARG  S.R.L.

Dvs. aveti obligatia sa furnizati informatii adevarate, corecte, si actuale despre dumneavoastra, asa cum sunt acestea specificate in formularul de contact.

Categoriile de date colectate   în formularul de contact  sunt  nume si prenume , telefon,  adresa de email   Dacă intentionati sa ne furnizați  date cu caracter personal ale altor persoane fizice, vă rugăm să le comunicați  înainte de o astfel de furnizare de date, modalitatea în care MONTEXPERT GROUP ARG SRL  intenționează să proceseze datele lor cu caracter personal, așa cum este mentionat în această politică de confidențialitate.

Scopuri colectare si prelucrare date cu caracter personal  

Datele cu caracter personal furnizate cu consimțământul dvs , prin intermediul formularului  de contact sunt  colectate si  prelucrate de noi exclusiv în urmatoarele scopuri::

  • Prestari servicii turistice si organizare evenimente;
  • Contactare turisti , efectuare rezervari;
  • Protectie turisti in spatiile de cazare si imprejurimi;
  • Transmitere oferte clienti si potentiali clienti;
  • Incheiere contracte servicii turistice/organizare evenimente;
  • Procese recrutare, angajare;
  • Indeplinire cerinte legale ( fiscalitate,  legislatie specifica activitatii turistice, etc).          

Conform cerinţelor Legii nr.677/2001 pentru protecţia persoanelor cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal şi libera circulaţie a acestor date şi ale Legii nr.506/2004 privind prelucrarea datelor cu caracter personal şi protecţia vieţii private în sectorul comunicaţiilor electronice, S.C. MONTEXPERT GROUP ARG  S.R.L. are obligaţia de a administra în condiţii de siguranţă şi numai pentru scopurile specificate, datele personale care vă aparţin.

SC MONTEXPERT GROUP ARG SRL  vă solicită să furnizați toate categoriile de date pe care le solicităm în scopurile menționate anterior, deoarece altfel nu ne vom putea îndeplini activitatea specifică.

Destinatari date cu caracter personal

 In vederea realizarii scopurilor enumerate mai sus S.C MONTEXPERT GROUP ARG  S.R.L poate transmite   datele cu caracter personal catre :

  • furnizorii de servicii ( gazduire site, suport IT, contabilitate, banci ,emitenti tichete de vacanta, cadou) dar numai in temeiul unui angajament de confidentialitate din  partea acestora prin care garanteaza ca aceste date sunt pastrate in siguranta si ca furnizarea acestor informatii personale se face conform legislatiei in vigoare).
  • Organisme abilitate ale statului  daca acest lucru este cerut de lege  
  • Terti - daca exista o solicitare de servicii suplimentare din partea dumneavoastra in acest sens ( firme de curierat, procesare plati, transport,etc ).

 SC MONTEXPERT GROUP ARG SRL nu va transmite datele dvs in alte tari.

  Perioada stocare date caracter personal

Datele cu caracter personal furnizate de dvs. vor fi prelucrate pe perioada derulării relațiilor contractuale cu dvs., precum și ulterior, pentru o durată  care nu poate fi mai mica decât termenul legal privind arhivarea documentelor ( fise cazare, facturi, etc).

 Masuri de securitate

SC MONTEXPERT GROUP ARG SRL  aplica măsuri tehnice și organizatorice adecvate pentru protejarea datelor cu caracter personal împotriva distrugerii accidentale sau ilegale, pierderii, modificării, dezvăluirii sau accesului neautorizat,  precum și împotriva oricărei alte forme de prelucrare ilegală.

Drepturile dvs.

Conform Regulamentului (UE) 2016/679 al Parlamentului european si al consiliului  privind protecția persoanelor fizice în ceea ce privește prelucrarea datelor cu caracter personal și privind libera circulație a acestor date și de abrogare a Directivei 95/46/CE (Regulamentul general de protectioe a datelor) si a legii 677/2001 , beneficiaţi de dreptul de acces, de rectificare si stergere a datelor, de restrictionare a prelucrarii , de portabilitate a datelor, de opozitie, dreptul de a nu fi supus unei decizii individuale 

Pentru exercitarea acestor drepturi, vă puteţi adresa cu o cerere scrisă, datată şi semnată catre  SC MONTEXPERT GROUP ARG SRL , Str. Eroilor nr. 16, Curtea de Arges, Jud. Arges sau la email : office@pensiunea-clasic.ro. 

De asemenea, vă este recunoscut dreptul de a vă adresa justiţiei  si către Autoritatea Naţională de Supraveghere a Prelucrării Datelor cu Caracter Personal .

Dacă unele din datele despre dumneavoastră sunt incorecte, vă rugăm să ne informaţi cât mai curând posibil.