Pensiunea Clasic - Facilitati oferite de Pensiunea Clasic

Facilitati oferite de Pensiunea Clasic

V-am pregatit 9 camere duble cu pat matrimonial, o camera dubla twin, o camera single si un apartament confortabil. Puteti alege pe oricare din acestea cu incredere, stiind ca va asteapta un spatiu relaxant, curat si cu tot ce trebuie.

Toate camerele noastre dispun de balcon cu o priveliste minunata, baie proprie cu dus modern, cablu TV si televizor LCD, telefon, acces internet wireless (Wi-Fi), aer conditionat si miniseif. Aveti acces la spalatoria complexului, iar parcarea este gratuita.

Restaurantul complexului are o capacitate de 80 de locuri, este decorat in stil modern si deosebit si se preteaza pentru petreceri si evenimente de orice tip.  Este la fel de primitor pentru un cuplu care doreste o cina romantica si linistita cat si pentru oameni de afaceri care doresc sa discute in tihna sau grupuri care doresc acest loc numai pentru ele si pentru petreceri de pomina.

Pensiunea Clasic va asteapta pe DN7C, la doar 400 de metri de Manastirea Curtea de Arges si la 200 de metri de intersectia cu drumul care duce calatorii spre Barajul Vidraru sau Campulung. Usor accesibila, aflata in inima dealurilor care ofera un spectacol al naturii de care va veti putea bucura in fiecare dimineata, Pensiunea Clasic va asteapta cu adevarata definitie a ospitalitatii.

Pensiunea Clasic dispune de 25 locuri de cazare 10 camere duble, 1 camera single si un apartament.
Toate camerele au balcon, grup sanitar propriu, televizoare LCD.