Pensiunea Clasic - Pensiunea Clasic

Pensiunea Clasic

Traditia si ospitalitatea tipic romaneasca nu dispare indiferent cat de mult te roteste viata prin diverse locuri ale lumii. Crescand intr-un loc plin de magie si incarcat de istorie, in Curtea de Arges, am invatat de la parinti ce inseamna sa fii o gazda buna care isi iubeste si respecta oaspetii.

Si ce loc este mai bun pentru a manifesta o asemenea dragoste fata de cei din jur si sa traiesti cu adevarat starea de bine decat tot acolo, langa casa in care ai descoperit cu adevarat lumea, natura si frumosul.

Dupa o copilarie plina de farmec petrecuta in Curtea de Arges si o tinerete trecuta spre pragul maturitatii traita in Bucuresti, am decis sa ne intoarcem in zona draga sufletului nostru.

La doar cativa pasi de casa parintilor am construit cu multa pasiune o pensiune in care fiecare turist sa poata simti macar in parte, daca nu cumva cu totul, farmecul local.

Am hotarat ca fiecare oaspete sa se simta la fel cum ne simteam si noi de fiecare data cand treceam de poarta bunicilor nostri: plini de energie, rasfatati de natura, indragiti de cei care intotdeauna puneau pe masa, pentru noi, tot ce era mai bun.

 

Cazare la Pensiunea Clasic - un loc cald si primitor

Cu multa rabdare, munca si investitia in oameni de calitate, am reusit sa cream un spatiu comod, confortabil si primitor.

Ne-am hotarat sa reinviem traditia in amintirea bunatatii si ospitalitatii bunicilor si sa cultivam calitatea de a fi o gazda buna. O facem zi de zi la cativa pasi de Manastirea Curtea de Arges, inspirati de aerul proaspat si natura vie, vibranta ce ne spune la fiecare rasarit de soare „Buna dimineata”

Va asteptam cu voie buna, un pat moale si primitor si facilitati in care am investit timp si pasiune.